Tjari Zoontjes
Bas- en Akoestisch gitaardocent, Bassist, Freelance Muzikant, Sessie & Studiowerk, Boekingen & Management

Bands

Midnight Motel

Midnight Motel staat garant voor een stevige bak vuige gitaarrock. Open houthakkersbloesjes, brutale koppen en rauwe gitaarsolo’s: “Midnight Motel is seks op gitaren”, aldus 3voor12. De band speelt rock zoals het bedoeld is, in-your-face, hard en melodieus. De energieke en dynamische  liveshow heeft inmiddels een breed publiek in Nederland, Duitsland en Polen weten te overtuigen dat het podium niet groot genoeg kan zijn voor deze rockband.

Midnight Motel is 2019 begonnen met hun nieuwe song en videoclip: Midnight Motel - The Reason!Guns of the East 

Guns of the East is een coverband van de rockformatie Guns N' Roses. Deze Twentse band heeft leden uit Oldenzaal en Geesteren. Guns of the East voert een unieke act uit, geheel verkleed als de leden van Guns 'N Roses. Het echte werk, live on stage! Bandleden: Tomas ten Dam (Drums) als "Steve Adler", Tjari Zoontjes (Bass) als "Duff McKagan, Joey Ankoné (Guitar) als "Izzy Stradlin", Mark Boerman (Leadguitar) als "Slash" en Nick Kerkhof (Vocal) als "Axl Rose".  

Ex-Bands


Rock the Night (2016)

De leden van Rock The Night gaan terug in de tijd van lange haren en gillende gitaren. Een 80`s Tribute band met een helder concept, zij spelen dé bekende klassiekers van rocklegendes als Van Halen - Whitesnake - Europe - Journey - Toto - Bon Jovi - Guns `N Roses - Survivor - Scorpions etc.
Rock The Night is een semi-professionele band met leden die hun sporen reeds hebben verdiend op nationale en internationale bodem. Ook op het podium pakt Rock The Night het groots aan. Naast een fantastische show met veel energie transformeert de band zich ook terug in de tijd van de jaren 80. Met lange haren, strakke spandex broeken en witte gympen is het plaatje compleet, op en top Glamrock!


We All Kissed Beth Cooper (2013-2016)

We All Kissed Beth Cooper (WAKBC) is een pop/rock band uit Overijssel met uitsluitend eigen werk. De band is ontstaan in 2012. De mix uit verschillende genres van hardrock tot pop muziek uit de 80’s maakt het tot een geluid waar je niet omheen kan. Geweldige performance, snerpende gitaren, een stevige bas en drum, melodieuze solo’s en teksten die je raken zorgen ervoor dat het publiek meegenomen word in de muziek. De ervaring van alle muzikanten maken het tot een feest om naar te kijken en te luisteren. Een ervaring die je moet beleven.

(Highlights: Paradiso, Atak, Metropool, Finalist Wraak van Salland 2014)


Deep (2015)

DEEP heeft met frontman Johannes Rypma (Finalist The Voice of Holland) het Pop/Rock nummer 'No More War' uitgebracht in April 2015. DEEP was in samenwerking met het goede doel Warchild. DEEP beloofde dé rocksensatie te worden totdat het wegens persoonlijke omstandigheden besloot dit project niet verder voort te zetten.